Tomis Constanţa şi Volei Municipal Zalău se duelează înaintea debutului în cupele europene

Vineri, ora 17, Sala Polivalentă din Constanţa
Tomis Constanţa – Volei Municipal Zalău

Etapa a II-a a Diviziei A1 la volei masculin a programat primul derby al sezonului dintre campioana Tomis Constanţa şi vicecampioana Volei Municipal Zalău, partidă ce va avea loc vineri după-amiaza, la ora 17, în Sala Sporturilor din Constanţa.
Dacă formaţia de la malul mării a reuşit în cele din urmă să obţină o victorie în prima etapă a sezonului, 3 – 2 pe terenul Unirii Dej, Volei Municipal Zalău a pierdut cu scorul de 2 – 3 disputa de pe teren propriu cu Arcada Galaţi, după ce a avut 2 – 0 la seturi.
„Tomis Constanţa este o echipă la fel de bună ca în sezonul anterior, cu jucători străini. Practic, va fi reeditarea finalelor din sezonul trecut, unde ne-am întâlnit atât în Cupa României, cât şi în campionat. Cred că va fi un meci echilibrat, din care sper să câştigăm punct sau puncte. La Tomis sunt mulţi jucători noi, pe care nu i-am văzut până acum, dar echipa cred că este la fel de valoroasă din moment ce a rămas şi antrenorul Martin Stoev”, a declarat libero-ul Zalăului, Adrian Feher.
„În campionatul trecut, noi şi Zalăul am terminat sezonul regulat cu 15-20 de puncte avans faţă de următoarele clasate. Ei bine, anul acesta nu cred că aşa ceva mai este posibil. Sunt sigur că vom avea parte de mai multe meciuri dificile decât în sezoanele precedente. Multe echipe au făcut transferuri bune, au adus patru, cinci stranieri de valoare şi sunt mai echilibrate comparativ cu anul trecut. În plus, noi nu mai suntem la fel de puternici”, a declarat tehnicianul Constanţei, Martin Stoev, pentru telegrafonline.ro
Pentru ambele formaţii, duelul de vineri reprezintă o ultimă verificare înainte debutului în cupele europene. Formaţia zălăuană va evolua joi în Turcia, în faţa echipei Galatasaray Istambul, într-un meci contând din 16-imile Cupei CEV, iar Tomis Constanţa se va duela în Liga Campionilor cu echipa belgiană, Volley Asee-Lennik.

Leave a Comment